Welkom bij EchoPRET

Ivm met de invoering van de 13 weken echo (ETSEO-eerste trimester screening) is de ruimte voor 3D/4D echo’s momenteel beperkt in onze praktijk. Medische echo’s hebben voorrang. U kunt, indien gewenst, op een wachtlijst worden geplaatst voor een 3D/4D echo. Dit garandeert echter niet dat er plek is.

Voor de kortere, 2D echo of geslachtsbepaling, is doorgaans voldoende ruimte.

Update Oktober 2021 COVID-19 maatregelen

- Kom niet naar de praktijk indien u, of uw begeleider, corona gerelateerde klachten heeft.
- Er mag één begeleider mee tijdens de echo-onderzoeken.
- Zoals bekend mogen er geen kinderen mee naar de onderzoeken.
- Onze echoscopisten dragen mondmaskers tijdens de onderzoeken. Aan de zwangere en begeleiders vragen we dit ook te doen.
- Bij twijfel: bel even met onze assistente.

Wij rekenen op je begrip en medewerking, graag tot ziens!

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met EchoPRET.  We zijn op werkdagen (behalve vrijdag) bereikbaar van 9.00-16.00 uur. Vrijdag van 9.00-12.00 uur via tel.nr 0527-614136 . Bel op tijd voor een afspraak, zodat wij kunnen proberen aan uw wensen tegemoet te komen.

 

Prijslijst EchoPRET
 

2D eigen wens echo   € 40.00                    


Duur van het onderzoek:
• Ca. 15 minuten

Je ontvangt:
• 1 landscape foto
• we sturen afbeeldingen en filmpjes naar je smartphone zodat jij ze kunt delen met anderen.

 

>>           

Op elk moment in de zwangerschap kun je een extra 2D echo laten maken.

Deze betaal je dan zelf, er is immers geen medische indicatie voor.
Een populair moment hiervoor is bijvoorbeeld vanaf 15weken en 3 dagen.

Het geslacht is dan meestal goed in beeld te krijgen. We noemen deze echo ook wel de geslachtsbepalingsecho. Voor 15 weken en 3 dagen kunnen wij geen uitspraak doen over het geslacht. Ook verder in de zwangerschap ben je welkom om een extra echo te laten maken. Wanneer je zwanger bent van een tweeling ben je ook van harte welkom voor een 2D echo. We plannen dan dubbele tijd in, en de kosten zijn dan dus 80,-.

 

Echobelevenis     €80.00                 


Duur van het onderzoek:
• Ca. 30 minuten

Je ontvangt:
• 1  landscape foto 2D
• 1  landscape foto 3D (zwart-wit) indien mogelijk
• we sturen afbeeldingen en filmpjes naar je smartphone zodat jij ze kunt delen met anderen.
(Een 3D/4D Echobelevenis geeft het beste resultaat rond de 27-28 weken)

>>                      

3D/4D wordt een echobeleving!
Bij EchoNOP willen we je graag een 3D/4D echo aanbieden, maar de ervaring leert dat menig kindje zich niet goed laat zien.
Bij een aantal zwangeren is een 3D/4D echo niet goed uit te voeren, bijvoorbeeld door een dikke buikwand, een voorliggende placenta of doordat je kindje niet goed ligt (bijvoorbeeld handjes of voetjes of een navelstreng voor het gezicht). Dit merk je pas op het moment dat je voor de echo komt.
Wat EchoNOP daarom aanbiedt is het volgende; rond de 28 weken zwangerschapsduur ben je welkom voor een 2D/3D/4D echobeleving en neem je mee, wie je mee wilt nemen.
We laten je zien wat jij graag wilt zien en we leggen je uit hoe de echoscopie werkt. Er zijn ouders/grootouders die nog nooit een echo hebben gezien! Het wordt jouw pretmomentje met je (groot)ouders of kinderen in 2D. (LET OP: voor de huidige CORONA maatregelen: zie HOME pagina) En ligt je kindje er mooi voor, dan proberen we uiteraard ook of we mooie 3D/4D momenten kunnen vastleggen. Maar lukt dit niet, dan zorgen we voor een mooie 2D echobeleving.
We willen je graag met een realistische kijk deze echo aanbieden. Je krijgt sowieso een uitgebreide, niet medische 2D echo, en als het lukt 3D/4D afbeeldingen.
De Echobeleving duurt 30 minuten. De echo wordt niet herhaald indien 3D/4D niet mogelijk is.


 

 

Over ons

EchoPRET is een onderdeel van EchoNOP. De eigen wens echo’s worden gemaakt door gespecialiseerde echoscopisten die  ook de medische echo’s uitvoeren. Alle echoscopisten zijn ervaren in het doen van echo-onderzoek.