Bent u ontevreden?

Bent u ontevreden?

Bent u ontevreden over onze geleverde zorg, blijft u er dan niet mee rondlopen. Want zwanger zijn is al spannend genoeg.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00. Vaak (niet altijd) is de praktijk ook in de middag telefonisch te bereiken. Ons telefoonnummer is 0527-614136.

U kunt uw klacht ook per e-mail indienen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer voor u een gesprek met ons niet mogelijk is of wanneer het gesprek het probleem niet heeft opgelost, bestaat er een mogelijkheid de klacht voor te leggen aan een externe klachtenfunctionaris.

U kunt dan contact opnemen met CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt u graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.  Het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088-0245123.  U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op www.klachtverloskunde.nl

Download Informatie